Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

MI TUDJUK, HOGYAN KELL A LÁBÁT KÉNYEZTETNI

 

A Derby Kft. egy 30 éve működő rugalmas és piacorientált vállalat, amely a folyamatos fejlesztést helyezi vállalati filozófiája középpontjába. Igyekszünk a változó világ minden egyes kihívásának megfelelni, hogy ügyfeleink igényeit mindig a legmagasabb színvonalon elkészítettet termékekkel elégítsük ki.

Küldetésünk

A társadalom felelős szereplőjeként és elismert munkaadóként végezzük tevékenységünket. Vállalatunk folyamatosan fejlődő vállalat, amely állandóan új és innovatív termékeket hoz létre kiváló minőségben. Célunk olyan munkakörnyezet kialakítása munkavállalóink számára, amely segíti a kreativitást, kitartást és eltökéltséget, valamint a szakterületek közötti együttműködést, a rugalmasságot és a kezdeményezőkészséget. Minden munkatársunk egyéni fejlődését bátorítjuk.

AHOGY MI GONDOLKODUNK…

Filozófiánk középpontjában áll, hogy vállalati tevékenységünk segítségével jelentősen hozzájáruljunk egy olyan közösség létrejöttéhez, melynek alapja a tolerancia, a kölcsönös bizalom és az erőfeszítések elismerése.

1. Célunk, hogy sokoldalú és egyénileg személyre szabott kínálatunk a valódi érték és életöröm kifejezője legyen.

2. A „Cipők Mesterei” vagyunk, ezért tevékenységünk minden részletét alárendeljük a lábak kényeztetésének.

3. Szolgáltatásunk és működésünk lényege: cipőink használóinak minden elvárását feltárjuk és maradéktalanul kiszolgáljuk. Felelősséget érzünk azért, hogy a cipők megtervezésétől a vevők járásáig mindenben együtt legyünk vásárlóinkkal.

4. A legfőbb kihívásunk saját magunkkal szemben a folytonos fejlődés: a vevőink kiszolgálásában keressük, megalkotjuk és azonnal alkalmazzuk a legjobb megoldásokat.

5. Tapasztalatainkkal és folyamatos szakmai fejlődésünkkel a partnereink eredményességét és vásárlóink elegáns megjelenését kívánjuk szolgálni.

6. Mindenre, amit a vevőknek nyújtunk, önmagunk akarunk büszkék lenni, és mindennek, amit csinálunk, viselnie kell DERBY márkánk legfőbb jelét: MI TUDJUK, HOGYAN KELL A LÁBÁT KÉNYEZTETNI!

Keresés